Translokation på Jacob Michaelsens Mindes skole

På en smuk og varm sommerdag mødtes elever, familie og personale i haven på Jacob Michaelsens Mindes skole.

På en smuk og varm sommerdag mødtes elever, familie og personale i haven på Jacob Michaelsens Mindes skole, for at fejre, at de unge var nået i mål med deres skolegang. På trods af mange udfordringer, lykkedes det de ti dejlige unge mennesker, at få deres afgangsbeviser, takket være en solid og stabil indsats fra dem selv og personalet.

Festen blev startet med takketaler og en skøn fællessang, hvor der blev skrålet med på Søren Kragh Jacobsens ”Mona, Mona, Mona” hvorefter der blev holdt individuelle taler og overleveret en gave til alle eleverne, der var mødt op. Det var en glædelig og rørende oplevelse, og der sås både smil og tårer under trækronerne.

Translokationen er for personale, familie og de unge en fantastisk fejring, ikke kun fejringen af et eksamensbevis eller en udtalelse i hånden, men symbolet på at man i fællesskab og ved hårdt arbejde og troen på sig selv, kan nå rigtig langt, på trods af personlige udfordringer. Det er håbet, at de unge kan tage denne viden med sig videre på deres livsrejse og vide, at de fortsat kan opnå gode resultater og tillade sig at have ambitioner og drømme.

Festen blev sluttet af med en personlig fællessang til de unge og en dejlig buffet, inden der blev taget vemodig afsked med de glade og stolte unge mennesker.