Brobyggerne

Brobyggerne - skræddersyede og helhedsorienterede kombinationsindsatser - ved specialiserede medarbejdere indenfor psykiatri.

Brobyggerne er en afdeling med udgående specialiseret fagpersonale indenfor psykiatri, som tilbyder individuelt tilpassede helhedsorienterede og skræddersyede kombinationsindsatser målrettet børn, unge og familier med komplekse sociale og psykiatriske vanskeligheder. Familier der ofte har svært ved at få dagliglivet til at fungere, og børn og unge der er i fare for at få det endnu dårligere, falde ud af skolen og blive socialt marginaliseret.

Målgruppe

Målgruppen befinder sig i området mellem (Børne- og ungdoms) psykiatrien og Socialforvaltningen. De unge har enten været indskrevet på en af CSPs døgninstitutioner, været i anden foranstaltning eller er nyudredt med behov for særlig støtte og forståelse relateret til deres psykiatriske vanskeligheder.

Målgruppen vil erfaringsmæssigt, i en eller anden grad, kunne indgå i ungdomsuddannelse og videreuddannelse og gradvist mestre eget liv blot de tilbydes nænsomme præmisser over tid.